Автоновини

Land Rover збере особливий Defender в магазині чоловічого одягу

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover підготувала спеціальну версію позашляховика Defender під назвою Selfridges Edition Defender Works V8. Новинка створена в єдиному екземплярі, і її можна буде побачити в Selfridges – в одному з найбільш знаменитих універсальних магазинів Лондона.

Для цього інженери розібрали автомобіль, щоб він зміг потрапити в приміщення через вікно першого поверху. Протягом чотирьох днів машину знову зберуть вже всередині магазину.

Позашляховик під назвою Selfridges Edition побудований на базі Defender 110 Pick Up 2016 року. Капот особливого Defender забарвлений в традиційний для Selfridges жовтий колір. Новинка отримала складне лобове скло і двері в половину висоти автомобіля. В салоні машини встановлюються сидіння з оббивкою зі шкіри, а також мультимедійна система Jaguar Land Rover Classic Infotainment System.

Автомобіль оснастили 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 405 к.с. і 515 Нм крутного моменту. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF. Також позашляховик комплектується модернізованою гальмівною системою і переробленою підвіскою.

На даний момент компанія Land Rover вже приступила до дорожніх випробувань позашляховика Defender нового покоління. Продажі автомобіля почнуться в 2020 році, повідомляє прес-служба бренду. Вся інформація про позашляховик поки тримається в секреті. За неофіційними даними, наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook