Автоновини

Наступна Skoda Octavia RS отримає гібридну версію

Фото: Skoda

«Заряджена» RS-модифікації Skoda Octavia наступного покоління буде пропонуватися не тільки з бензиновим і дизельним мотором, але і з гібридною силовою установкою. Про це виданню Autocar розповів головний інженер чеської марки Крістіан Штрубе.

За словами фахівця, на новій спортивній «Октавії» застосують схему, схожу з тією, що з’явилася на концепт-каре Vision RS, що дебютував на Паризькому автосалоні. До складу силової установки прототипу увійшов 150-потужний наддувний бензиновий двигун робочим об’ємом 1,5 літра і електромотор потужністю 102 сили. В сумі агрегати видають 245 кінських сил.

Експериментальний хетчбек здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 7,1 сек., а його максимальна швидкість склала 210 км на годину. Електричний двигун живиться від комплекту 13-кіловатних акумуляторів, які забезпечують запас ходу виключно на електротязі до 70 кілометрів (по європейському циклу NEDC).

За попередніми даними, стандартна Skoda Octavia наступного покоління дебютує в 2020 році, а її «заряджена» модифікація з’явиться роком пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook