Автоновини

Новий Land Rover Defender вперше помічений на тестах

Фото: Autocar

Компанія Land Rover приступила до дорожніх випробувань позашляховика Defender нового покоління. Шпигунські фотографії з випробувань були викладені виданням Autocar. Продажі автомобіля почнуться в 2020 році, повідомляє прес-служба бренду. 

Вся інформація про позашляховик поки тримається в секреті. За даними видання Autocar, наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR).

У свою чергу, видання Motoring повідомляло, що клієнтам будуть доступні 3- і 5-дверні версії з відкритим і закритим кузовом, розкішна модифікація, а також версія для екстремального бездоріжжя. Моторна гамма новинки повинна включити бензинові та дизельні наддувні чотирьохциліндрові дволітрові агрегати, а також трилітрові двигуни V6. Також очікується електрична версія автомобіля.

Крім цього, клієнтам можуть запропонувати Land Rover Defender в кузові пікап. Раніше повідомлялося, що такий автомобіль розглядається компанією як конкурента Model X. В моторну гамму автомобіля увійдуть бензинові і дизельні 2-літрові мотори серії Ingenium. Швидше за все, машина надійде в продаж тільки у версії з одинарною кабіною. Автомобіль отримає безліч версій, включаючи розкішні модифікації. Виробництво пікапа налагодять на заводі в Словаччині.

Виробництво Land Rover Defender нинішнього покоління було припинено в січні 2016 року. Британський виробник неодноразово заявляв про намір зняти «ветерана» з виробництва: спочатку випуск збиралися припиняти в грудні 2015 року, потім дату перенесли.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook