Автоновини Париж-2018

Renault створила розкішний безпілотник розміром з Rolls-Royce Phantom

Фото: Renault

Компанія Renault представила на Паризькому автосалоні концептуальний автомобіль з автоматичним управлінням під назвою EZ-Ultimo. Новинка покликана дати уявлення про розкішні електрокари майбутнього, які призначені для нетривалих поїздок.

Renault EZ-Ultimo отримав автопілот четвертого рівня. Це означає, що автомобіль здатний пересуватися повністю самостійно за визначеними маршрутами. У компанії впевнені, що подібний транспортний засіб могло б використовуватися для перевезення клієнтів, скажімо, з аеропорту в готель.

Довжина новинки склала 5,8 м, що можна порівняти з розмірами, наприклад, Rolls-Royce Phantom. Концепт-кар отримав кузов з великими зсувними бічними дверима і скляною секцією даху, що відкидається вгору.

Салон автомобіля розрахований на трьох осіб, для яких передбачено велике крісло, двомісний диван і столик. Ряд деталей інтер’єру, в оформленні якого використовували, натуральне дерево, мармур і шкіру, покликане нагадати про класичні моделі французької марки довійськового періоду. Пасажирам доступна мережа Wi-Fi, бездротова зарядна станція для мобільних гаджетів, а також великий сенсорний дисплей управління функціями автомобіля.

Характеристики силових агрегатів новинки не називаються. Поки лише відомо, що максимальний запас ходу Renault EZ-Ultimo склав 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook