Автоновини Париж-2018

Оновлений Porsche Macan отримав новий 245-потужний мотор

Фото: Porsche

Компанія Porsche повністю розсекретила оновлену версію кросовера Macan. Публічний дебют європейської модифікації автомобіля відбувся на автосалоні в Парижі. Конкурентами новинки називаються Jaguar F-Pace і BMW X4.

Рестайлінговий Macan отримав новий 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Для європейського ринку потужність цього мотора була зменшена до 245 к.с. У Китаї віддача у цього мотора становить 252 к.с.

Агрегат працює спільно з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Європейська версія кросовера розганяється до «сотні» за 6,7 секунд. Максимальна швидкість – 225 км / г.

Після рестайлінгу кросовер отримав більш вузькі покажчики повороту, а також видозмінені фари головного світла і колісні диски нового дизайну. У салоні з’явилася цифрова приладова панель, а також 11-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, який встановлюється на нових Panamera і Cayenne.

Також кросовер оснащується спортивним рульовим колесом GT від 911. Крім цього, клієнтам пропонується новий колір забарвлення кузова під назвою Miami Blue, а також 20- і 21-дюймові колісні диски на вибір.

Пізніше Porsche представить більш потужні модифікації кросовера, проте точні дати їх прем’єр поки невідомі. Так, очікується поява модифікації Macan з шестициліндровим мотором з віддачею 354 к.с. Така версія рестайлінгового кросовера буде називатися Macan S. Також для покупки буде доступна спортивна модифікація машини з 2,9-літровим бензиновим турбодвигуном V6. Потужність агрегату складе 440 к.с. Дизельних агрегатів для новинки не передбачено.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook