Автоновини Париж-2018

BMW представила «трійку» нового покоління

Фото: BMW

Компанія BMW в рамках Паризького автосалону представила модель 3-Series нового покоління (внутрішній індекс G20). Седан став більше, але при цьому значно легше попередника, а також отримав нові більш потужні і економічні двигуни.

Від попередника нову «трійку» можна відрізнити за зміненими головними повністю світлодіодними фарам (в якості опції доступні адаптивні LED-фари), задніх ліхтарів і бамперах іншої форми. В цілому седан вийшов візуально більше попередника за рахунок збільшеної колісної бази. Плюс до всього, дизайнери баварської марки вирішили відмовитися від традиційного фірмового «вигину Хоффмайстер», який тепер йде в задню стійку кузова.

Довжина, ширина і висота седана склала 4709 мм, ширина – 1827 мм, а висота – 1442 мм, що робить седан на 85 мм довшим, на 16 мм ширшим, і на 1 мм вищим попередника. Розмір колісної бази збільшився на 41 мм – до 2851 мм.

Центр тяжкості BMW 3-Series зменшиться на 10 мм, а по осях вийшов ідеальним – 50:50. Маса седана знизилася на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшилася на 15-20%. У компанії заявили, що новинка має найнижчий в своєму класі коефіцієнт лобового аеродинамічного опору, який склав 0,23.

Крім того, нова BMW 3-Series отримала повністю перероблену підвіску – седан став першою серійною моделлю баварської марки з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини».

У стандартній комплектації седан буде доступний з аналоговими приладами, 5,7-дюймовим дисплеєм між ними і 8,8-дюймовим сенсорним дисплеєм медіасистеми. Топові версії запропонують з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 12,3 дюйма і 10,25-дюймовим екраном інформаційно-розважального комплексу.

Лінійка двигунів седана для європейського ринку включила нові чотирициліндрові дволітрові наддувні агрегати, які розвивають 184 (версія 320i) і 258 к.с. (Версія 330i). Дизельна гамма представлена ??дволітровими моторами потужністю 150 (318d) і 190 к.с. (320d), а також 265-потужним трилітровим шестициліндровим агрегатом (330d).

Нова BMW 3-Series отримала камеру заднього виду, адаптивний круїз-контроль, паркувальний асистент, помічник при русі заднім ходом, а також проекційний дисплей.

За додаткову плату буде доступний трьохзонний круїз-контроль, а також аудіосистема Harman Kardon. Крім того, на седані дебютує електронний асистент водія Intelligent Personal Assistant, що викликається за запитом «Hey BMW» або «OK BMW». Система зможе проконсультувати водія про роботу систем і стан автомобіля (наприклад, у комп’ютера можна запитати: «Чи в порядку рівень масла»). Крім того, за допомогою комплексу можна буде управляти інформаційно-розважальними функціями голосовими командами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook