Автоновини Париж-2018

Зовнішність нової BMW 3-Series розкрили в конфігураторі

Фото: BMW

На інтернет-форумі BimmerPost опублікували фотографії седана BMW 3-Series наступного покоління – зображення автомобіля «витекли» з онлайн-конфігуратора моделі. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться у вівторок, 2 жовтня, на Паризькому автосалоні.

Судячи по знімках, седан отримає змінені головні фари і задні ліхтарі і бампери іншої форми. В цілому автомобіль вийшов візуально трохи більше попередника за рахунок збільшеної колісної бази. Крім того, дизайнери баварської марки вирішили відмовитися від традиційного фірмового «вигину Хоффмайстер» на користь більш незграбної форми задньої стійки.

За фотографіями інтер’єру видно, що BMW 3-Series отримає повністю цифрову приладову панель, а також великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального центру, нове рульове колесо, а також інші спортивні сидіння.

На момент випуску нової BMW 3-Series її топовою версією буде модифікація M340i. За попередній даними, такий автомобіль укомплектують трилітровим наддувним рядним шестициліндровим мотором, що видає близько 365 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун здатний працювати з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Седан буде доступний як з переднім, так і з повним приводом xDrive.

Раніше повідомлялося, що центр ваги новинки зменшиться на 10 мм, а по осях вийде ідеальним – 50:50. Маса BMW 3-Series зменшиться на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшиться на 15-20%.

Плюс до всього, нова BMW 3-Series отримає повністю перероблену підвіску – седан стане першою серійною BMW з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook