Авто на єврономерах Автоновини

Водіїв “євроблях” очікує неприємний сюрприз

Посилення штрафних санкцій, а також нові правила паркування автомобілів, які вступили в силу на території України з 27 вересня, можуть доставити досить великі неприємності водіям «євроблях».

Таку думку висловив Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів.

Він вважає, що в разі евакуації автомобіля на єврономерах, його водій має всі шанси втратити свій транспортний засіб назавжди. Як виявилося, якщо власник авто на українських номерах не матиме ніяких проблем з отриманням свого ТЗ зі штрафмайданчика після сплати відповідного штрафу, то «євробляхи» будуть повернуті тільки тим людям, які самостійно ввезли їх на територію України.

Основна заковика полягає в тому, що в більшості випадків, людина, яка ввезла автомобіль на єврономерах в Україну, як правило, перепродує його взагалі іншій людині. Таким чином, якщо автомобіль на єврономерах був придбаний безпосередньо в Україні у перекупника, то забрати його зі штрафмайданчика буде просто неможливо. Єдиний спосіб – це не втрачати контакт людини, у якого було придбано авто, і заздалегідь домовитися про таку можливість.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook