Автоновини

Mercedes-Benz представить новий SL в 2020 році

Фото: Autocar

Новий Mercedes-Benz SL зросте у розмірах, позбудеться жорсткого складного верху і отримає більш традиційний м’який дах.

Компанія Mercedes-Benz представить розробку восьмого покоління SL в 2020 році. Про це повідомляє Autocar з посиланням на представника німецького бренду. Прем’єра автомобіля повинна відбутися в 2020 році. Виробництво машини налагодять в місті Зиндельфинген в Німеччині.

Новий SL і суперкар AMG GT наступного покоління розділять нову легку платформу. При цьому автомобіль повинен додати в габаритах і перетворитися в більш розкішну відкриту модель з посадочною формулою «2 + 2». Крім того, новий SL позбудеться жорсткого складного верху і отримає більш традиційний м’який дах.

«Нова платформа надасть нам більше свободи», – розповів представник німецької компанії.

За неофіційними даними автомобіль отримає відразу кілька гібридних модифікацій. Потужність таких автомобілів складе від 400 до 600 к.с. Також новий SL оснастять дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Крім цього, машина отримає функцію напівавтономного управління.

Раніше стало відомо, що керівництво компанії Mercedes-Benz прийняло рішення не розробляти родстер SLC наступного покоління. Як заявив глава північноамериканського підрозділу німецької марки Клаус Зеллмер, «родстер SLC назавжди зникне» з модельної лінійки автовиробника, проте не уточнив з яких саме причин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook