Автоновини Париж-2018

Mercedes-Benz показав новий B-Class на відео

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz опублікувала в своєму Twitter тизерний відеоролик мінівен B-Class нового покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Парижі 2 жовтня. Продажі новинки в Європі почнуться на початку 2019 року.

Судячи по ролику, машина отримає риси нового A-Class. Автомобіль буде відрізнятися від попередника новою решіткою радіатора, іншими повітрозабірниками і іншою оптикою. У салоні мінівена з’явиться цифрова приладова панель і інформаційно-розважальний комплекс MBUX, який дебютував на моделі A-Class четвертого покоління. Крім цього, автомобіль отримає цілий ряд систем безпеки, деякі з яких будуть запозичені у S-Class.

Машину побудують на платформі MFA. Автомобіль помітно збільшиться в розмірах, а також отримає більш просторий багажник. Вся інша інформація про машину поки тримається в секреті.

За неофіційними даними, в моторну гамму увійде 1,3-літровий бензиновий двигун з віддачею 161 к.с. Також варто очікувати появи 2,0-літрового агрегату. Потужність цього мотора складе 222 к.с. Серед дизелів – 1,5-літровий двигун потужністю 116 к.с.

Трохи пізніше дебютує і гібридна модифікація мінівена. До складу силової установки увійде 1,3-літровий бензиновий мотор і електродвигун. Запас ходу на одній електротязі складе близько 50 км.

Мотори працюватимуть спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з шести- або дев’ятиступінчастим «автоматом». Також клієнтам запропонують повнопривідну модифікацію 4Matic.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook