Автоновини Париж-2018

Smart представив електричний родстер

Фото: Daimler AG

Компанія Smart розсекретила свій новий концептуальний електрокар під назвою Forease. Публічна прем’єра двомісного родстера відбудеться на автосалоні в Парижі на початку жовтня. Новинка побудована на базі EQ ForTwo Cabriolet і оснащується 80-потужним електродвигуном.

Динамічні характеристики родстера поки невідомі. За даними AutoExpress, розгін до «сотні» займе у Forease близько 11,5 секунд. Максимальна швидкість – 130 км / г.

Дизайн Forease отримає риси прототипів Forspeed і Crossblade. Автомобіль оснащується світлодіодною оптикою, дифузором, спойлером, 18-дюймовими колісними дисками і тривимірними ліхтарями. У салоні прототипу встановлено два додаткових дисплея замість вентиляційних отворів і незвичайне рульове колесо, що нагадують штурвал літака.

Компанія Smart стане повністю електричним брендом – після 2020 року,  німецька марка буде продавати тільки автомобілі, оснащені «зеленими» двигунами. На даний момент Smart вже припинив продавати автомобілі з бензиновими двигунами в Північній Америці.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook