Автоновини Тюнінг

Пікап Chevrolet Silverado став шестиколісним Голіафом

Фото: Hennessey Performance

Американське тюнінг-ательє Hennessey представило шестиколісний пікап під назвою Goliath, створений на базі Chevrolet Silverado. Новинка здатна скласти конкуренцію Mercedes-AMG G63 6×6.

Пікап отримав особливий вантажний відсік, розроблений спеціально для установки додаткового третього мосту. Крім того, «Голіафа» укомплектували захисною дугою, модернізованою підвіскою зі збільшеним до 203 мм дорожнім просвітом, а також 20-дюймовими колесами з позашляховими покришками BFG.

Під капотом встановили 6,2-літровий бензиновий агрегат V8 з механічним нагнітачем об’ємом 2,9 л і новою випускною системою з нержавіючої сталі. Двигун розвиває 714 к.с. і 924 Нм крутного моменту. Мотор дозволяє пікапу прискорюватися з місця до 96 км / г приблизно за 4,5 секунди.

За додаткову плату фахівці Hennessey можуть збільшити віддачу двигуна до 819 к.с., а також встановити гальмівні механізми Brembo.

Hennessey Goliath 6×6 буде випущений обмеженим тиражем в 24 екземпляра. Ціни на пікап будуть починатися від 375 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook