Автоновини Париж-2018

Hyundai представив 275-потужний фастбек

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai розсекретила “заряджену” версію Фастбек i30, який отримав приставку N в назві. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року.

Передньопривідний i30 Fastback N отримав 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Агрегат доступний у двох модифікаціях – потужністю 250 і 275 к.с. (C додатковим пакетом Performance). Мотор працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

До «сотні» машина здатна розганятися за 6,1 секунду. Максимальна швидкість – 250 км / г. Всього водієві доступно п’ять режимів їзди – Eco, Normal, Sport, N і N Custom.

Від стандартного автомобіля, який дебютував влітку минулого року, N-модифікація відрізняється переналаштованою підвіскою, посиленим гальмівними механізмами і аеродинамічним обвісом кузова. Зокрема, він включає бічні «спідниці» і задній дифузор з червоною смугою.

Крім того, спортивний фастбек отримав іншу радіаторну решітку і здвоєні патрубки випускної системи. Водієві доступні 18- або 19-дюймові колісні диски. Об’єм багажного відділення складає 450 літрів.

В Європі стандартний Hyundai i30 Fastback пропонується з бензиновими і дизельними двигунами. Серед перших: бензиновий трициліндровий турбодвигун робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 140-потужний 1,4-літровий агрегат. Перший поєднується тільки з шестиступінчастою “механікою”, а більш потужний мотор також здатний працювати з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Дизельна лінійка представлена 1,6-літровими двигунами потужністю 110 і 136 кінських сил. Обидва мотори можуть агрегатуватися як з механічною, так і з роботизованою трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook