Автоновини Париж-2018

Skoda розповіла про всі новинки паризького автосалону

Фото: Skoda Vision RS

Компанія Skoda привезе на автосалон в Парижі, який відкриється 2 жовтня, п’ять нових автомобілів. Так, на мотор-шоу публіці покажуть концепт-кар Vision RS. Цей прототип покликаний дати уявлення про майбутні «заряджени» моделі чеської марки.

Габаритна довжина автомобіля складе 4,3 м, ширина – 1,8 м, а висота – 1,4 метра. Розмір колісної бази дорівнюватиме 2,6 метра. У компанії заявили, що при розробці Vision RS велику увагу було приділено аеродинаміці. Відмінними рисами концепт-кара стали низько посаджені головні фари, великий оптимізований спойлер на даху і задній дифузор.

Салон Vision RS отримає обробку вуглепластиком і кришталем. Автомобіль оснастять спортивними сидіннями, цифровою приладовою панелю, великим сенсорним дисплеєм і мультимедійною системою.

Фото: Skoda Kodiaq RS

Також компанія Skoda представить на автосалоні в Парижі «заряджений» кросовер Kodiaq RS. Автомобіль буде доступний в 7-і 5-місному виконанні. Спортивний кросовер укомплектують 2,0-літровим двигуном BiTDI. Потужність агрегату складе 239 к.с. Двигун буде працювати спільно з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом.

Динамічні характеристики новинки поки не називаються. За попередніми даними, автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 6,5 секунди, а його максимальна швидкість складе 230 км на годину.

Фото: Skoda Karoq Sportline

Також на мотор-шоу дебютує модифікація Karoq під назвою Sportline. Така версія отримала 2,0-літровий мотор TSI. Потужність агрегату становить 190 к.с. Автомобіль доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Фото: Skoda Karoq Scout

Ще одна прем’єра Парижа спецверсия Karoq для бездоріжжя. Новинка носить назву Scout. Автомобіль оснащується спеціальними пластиковими накладками для захисту кузова, хромованою решіткою радіатора, масивними колісними арками і колісними дисками діаметром 18 або 19 дюймів. Для машини доступні дизельні двигуни потужністю 110 кВт (150 к.с.) і 140 кВт (190 к.с.) і бензиновий агрегат 1.5 TSI, що розвиває 110 кВт (150 к.с.). Всі агрегати працюють спільно з системою повного приводу.

Фото: Skoda Octavia

Крім цього, на мотор-шоу дебютує Octavia, що працює на стиснутому природному газі. Новинка доступна тільки в кузові універсал. Запас ходу новинки становить до 480 кілометрів при роботі на стиснутому природному газі. Автомобіль оснащений трьома баками загальною ємністю 17,7 кілограма, а в якості резервного в Octavia встановлений невеликий бензобак об’ємом 11,8 літрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook