Автоновини

Відео: Porsche Cayenne допоміг велосипедисту розігнатися до 240 км / год

Фото: Porsche

Кросовер Porsche Cayenne Turbo допоміг британському велосипедисту Нілу Кемпбеллу встановити європейський рекорд швидкості. Відео заїзду опублікували в YouTube.

Спеціальний велосипед, який здатний зберігати цілісність конструкції і стабільність на швидкостях до 320 км / год, був підготовлений компанією Moss Bikes. Апарат отримав конструкцію з легких композитних матеріалів, а також деталей, надрукованих на 3D-принтері. Крім того, розробники застосували особливі колеса.

Для встановлення рекорду також створили спеціальний щит, покликаний розсікати повітряний потік, створюючи аеродинамічний кокон. Пристрій прикріпили до задньої частини кросовера Porsche Cayenne Turbo під управлінням британського чемпіона з дрег-рейсингу Енді Фроста.

Спочатку гонщик розігнав Кемпбелла на злітно-посадковій смузі військового аеродрому до 177 км на годину. Потім велосипедист відчепився від автомобіля і продовжив прискорюватися вже самостійно, розігнавшись до рекордних 240 км на годину.

Porsche Cayenne Turbo оснащується чотирилітровим бензиновим твін-турбо мотором V8, що розвиває 550 кінських сил. Кросовер здатний набирати першу “сотню” за 4.1 сек., а його максимальна швидкість складає 285 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook