Автоновини Військова техніка

Журналістам показали нові автомобілі Богдан

Журналістам були продемонстровані оновлені легкі армійські автомобілі «Богдан-2351» і «Богдан-2251». Які ж зміни внесли в ці машини?

Командирському автомобілю – пікапу «Богдан-2351» була вдосконалена паливна система. А ось по санітарному автомобілю «Богдан-2251» змін було набагато більше. Тут враховано досвід експлуатації машини у військах, побажання військових. По-перше, встановлено опалення кузова. По-друге, посилені елементи конструкції кузова в його нижній частини.

Крім цього вдалося поліпшити стійкість на ходу, оскільки раніше машина була досить хитка. Тепер доданий задній стабілізатор поперечної стійкості. Раніше спілкування медперсоналу з водієм здійснювалося через вікно в перегородці. Тепер переговори можуть здійснюватися і за телефонним зв’язком.

Важливо, що носилки тепер можуть застосовуватися виготовлені не тільки за ДСТУ, а й за стандартом НАТО.




На санітарній машині «Богдан-2251» встановлено термокузов – алюмінієвий, утеплений зсередини ватою і пластиком. Внутрішня його обшивка дозволяє здійснювати її хімічну обробку для очищення від крові.

Фото: Решітка колишнього зразка – з захистом фар

Перероблена форма передньої захисної решітки ( «кенгурятника»). Тепер вона не закриває фари. Усунений її відсвіт, який заважав водієві. А в разі пошкодження фару замінити тепер легко. Така ж решітка встановлюється і на командирської машини «Богдан-2351».

Фото: Решітка нового зразка – без захисту фар

Особливо слід відзначити високу безпеку для перевезення поранених. Такого не зустрінеш на інших санітарних машинах: На кожного пацієнта – і лежачого і сидячого – є по чотири ременя безпеки.

Фото: Оновлений пікап Богдан-2351
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook