Автоновини Париж-2018

Mercedes анонсував прем’єру спортивної версії нового A-Class

Фото: Mercedes-AMG

Компанія Mercedes опублікувала нові тизерні зображення спортивної версії хетчбека A-Class нового покоління. Автомобіль під назвою A35 стане доступною машиною в лінійці Mercedes-AMG і буде представлений публіці на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року. Після чого відразу відправиться у продаж в Європі. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Зовні автомобіль схожий на купеподібний седан CLS нового покоління. Від стандартної версії хетчбека «заряджена» модель буде відрізнятися іншою решіткою радіатора, агресивними бамперами, дифузором і іншою оптикою. В салоні машини встановлять спортивні сидіння і особливі шильдики AMG.

Хетчбек A35 оснастять 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату перевищить 300 к.с. Мотор працюватиме спільно з семиступінчастою автоматичною коробки передач з подвійним зчепленням. Динамічні характеристики машини будуть названі пізніше.

Mercedes-Benz A-Class нового покоління був представлений в лютому нинішнього року. Базовий варіант (A200) оснащується новим 1,4-літровим бензиновим чотирициліндровим наддувним мотором, розробленим концерном Daimler спільно з компанією Renault. Агрегат, що має систему деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях, розвиває 163 к.с. і 250 Нм крутного моменту.

Варіант з індексом A250 отримав дволітрову «четвірку», яка видає 224 к.с. і 350 Нм. Також клієнтам буде доступний більш легкий 1,5-літровий турбодизель (A180 d) з удосконаленою турбіною і модернізованою системою охолодження. Такий мотор розвиває 116 к.с. і 260 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook