Автоновини

Aston Martin розповів про електричний Rapide

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin випустить електричну версію седана Rapide в 2019 році. Усього буде зібрано 155 екземплярів моделі під назвою RapidE. Продажі новинки почнуться в кінці наступного року. Виробництво машини буде вестися на заводі в в Уельсі. Також на цьому підприємстві буду випускати кросовер DBX.

У компанії підтвердили, що в рух автомобіль буде приводитися за допомогою двох електромоторів. Сумарна потужність екологічно чистого седана складе більше 600 к.с. Запас ходу дорівнюватиме 322 км. Батареї для машини будуть спільно розробляти LG і Samsung. Версій з ДВЗ для нової машини не передбачено.

Крім того, в 2019 році британці випустять перший в своїй історії серійний кросовер, прототип якого був показаний на Женевському автосалоні в 2015 році. Спершу новинка буде пропонуватися з бензиновими двигунами внутрішнього згоряння V8 і V12, однак потім у позашляховика з’явиться гібридна і, можливо, повністю електрична модифікація.


Компанія Aston Martin до 2025 року збирається почати оснащувати всі свої автомобілі гібридними силовими установками. Крім цього, після 2030 року приблизно чверть всіх автомобілів, що випускаються компанією буде переведено на електричну тягу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook