Автоновини Військова техніка

На Interpipe TechFest 2018 очікується презентація новітнього українського БТР (фото)

БТР-4МВ1 стане «спеціальним гостем» на фестивалі Interpipe TechFest, який буде проходити в Дніпрі 15-16 вересня. Творці БТР-4МВ1 з Харківського конструкторського бюро з машинобудування імені О.О. Морозова врахували досвід АТО і стандарти НАТО. Тому за рівнем захисту і функціональності машина перевершує всі БТР і БМП, які зараз знаходяться на озброєнні української армії.

У БТР-4МВ1 змінюються елементи верхнього шару броні, встановлюються поплавці й додаткова броня і паливні баки. Тому за короткий час бронетранспортер можна пристосувати до виконання різних завдань – від дозорно-розвідувальних операцій до транспортування піхоти по воді.

15-16 вересня в Дніпрі відбудеться головне інженерне шоу України – Interpipe TechFest 2018. Його мета – представити публіці сучасну інженерію, сприяти розвитку стартапів і інноваційних проектів. БТР-4МВ1 стане «спеціальним гостем» Interpipe TechFest.

В рамках фестивалю пройде виставка, на якій представлять космічні технології відомих підприємств і любителів. Крім цього, відвідувачі зможуть побачити 7 різних видів змагань, зокрема, бої роботів, першість по судо- і авіамодельному спорту, кібертурніри. Вперше на фестиваль запросили спікера з Національного управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA) Майкла Хеса.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook