Автоновини

Дизайн нового електричного кросовера BMW розсекретили до прем’єри

Фото: BMW

Фотографії нового концептуального кросовера BMW з електричною силовою установкою витекли в мережу. Знімки були опубліковані виданням Autobahn. Серійна версія великого кросовера дебютує в 2021 році.

Новинка носить назву iNext і за габаритними розмірами перевершить iX3, який надійде в продаж в 2020 році. За неофіційними даними, запас ходу у новинки буде варіюватися в залежності від версії. Так, без підзарядки iNext зможе проїхати від 450 до 700 км.

Потужність топової версії електрокара може скласти до 800 к.с. Крім цього, автомобіль отримає функцію автономного водіння. Однак подробиці про безпілотні системи поки тримаються в секреті.

Прем’єра BMW iNext відбудеться на борту літака Boeing 777 ° F авіакомпанії Lufthansa, який вилетить з Мюнхена в Нью-Йорк, а потім відправиться до Франкфурта через Сан-Франциско і Пекін.

Всього до 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками. Запас ходу у машин складе близько 700 км. У свою чергу, гібриди зможуть проїжджати виключно на електротязі до 100 км.

У планах німецького бренду в нинішньому році реалізувати по всьому світу близько 140 тис. автомобілів з електрифікованими силовими установками, до кінця наступного року в планах BMW вивести на дороги як мінімум 1,5 млн гібридів і електрокарів.

На даний момент компанія BMW вже почала приймати замовлення на свій перший серійний електричний кросовер iX3. Першою країною, де можна оформити попередню заявку на автомобіль, стала Норвегія. Баварська марка просить за місце в черзі на електрокар 15 тис. норвезьких крон (приблизно 1800 доларів). При цьому повна вартість кросовера, серійний випуск якого почнеться тільки в 2020 році, поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook