Автоновини

Volkswagen представив прощальну версію Beetle

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen закінчить виробництво автомобілів Beetle в наступному році. Прощальна версія моделі носить назву Final Edition і вже доступна для замовлення.

Компанія Volkswagen прийняла рішення припинити виробництво моделі Beetle. Чутки про це ходили вже кілька років. В якості однієї з причин такого рішення називався низьких попит на цей автомобіль. Очікується, що виробництво машин буде закінчено в наступному році.

При цьому, німецька компанія вирішила попрощатися з Beetle, випустивши спецверсію цієї машини. Новинка носить назву Final Edition. Придбати новинку можна буде в кузові купе і кабріолет. Для автомобіля будуть доступні традиційні кольори забарвлення кузова – Pure White, Deep Black Pearl і Platinum Grey, а також два нових – Safari Uni і Stonewashed Blue.

Машину освятять світлодіодною оптикою, хромованими деталями кузова, а такоє 17- або 18-дюймовими колісними диски. У салоні встановлять багатофункціональне рульове колесо з обробкою шкірою, нові сидіння, аудіосистему Fender. І модернізовану мультимедійну систему.

Новинку укомплектували 2,0-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 176 к.с. Агрегат працює спільно з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Ціни на машину стартують від 20 450 тис. євро.

Виробництво відродженої моделі Beetle почалося в 1998 році. Двохдверка другого покоління була вперше представлена на автосалоні в Шанхаї в 2011 році. Нова модель стала на 8 см ширше і на 15 см довше попередника.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook