Автоновини

У США вибрали претендентів на звання кращого автомобіля року

Фото: Honda Accord

Організатори конкурсу «Північноамериканський автомобіль і позашляховик року» (North American Car and Truck / Utility of the Year; NACTOY) опублікували лонг-лист претендентів на перемогу в 2019 році. Премія присуджується машинам в трьох категоріях: легковий автомобіль, позашляховик / пікап і кросовер. Переможці будуть оголошені на автосалоні в Детройті в січні 2019 року, повідомляє прес-служба конкурсу.

У список журі входять 60 журналістів. Голосування серед учасників конкурсу почнуться найближчим часом.

На звання кращого легкового автомобіля претендують: Audi A6, Buick Regal Tour X, Genesis G70, Honda Insight, Hyundai Veloster, Kia Forte, Mazda6, Mercedes A-Class. Nissan Altima, Nissan Leaf, Toyota Avalon, Toyota Corolla, Volvo S60, Volkswagen Jetta.

Кросовери і мінівени були виділені організаторами конкурсу в окрему категорію у зв’язку з їх «дедалі більшою важливістю для покупців, автовиробників і всієї індустрії в цілому». У число претендентів увійшли: Acura RDX, BMW X5, Cadillac XT4, Infiniti QX50, Jaguar I-Pace і Volvo XC40. Конкуренцію їм складуть Hyundai Kona, Hyundai Santa Fe, Jeep Wrangler, Nissan Kicks, Subaru Ascent і Toyota RAV4.

У категорії позашляховик / пікап журі конкурсу віддало перевагу Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500 і Ram 1500.

За підсумками минулорічного конкурсу перемогу здобув Honda Accord. У число фіналістів також увійшли Kia Stinger і Toyota Camry. У категорії позашляховик / пікап журі конкурсу віддало перевагу Lincoln Navigator. А серед кросоверів і мінівенів кращим став Volvo XC60.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook