Автоновини Париж-2018

Skoda показала найшвидший Kodiaq на відео

Компанія Skoda опублікувала перший тизерний відеоролик «зарядженого» кросовера Kodiaq RS. Як говориться в повідомленні чеського бренду, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року. Судячи з ролику автомобіль отримає світлодіодну оптику і цифрову приладову панель.

Також на відео показана робота режиму Sport і вперше чути звучання двигуна нового автомобіля. Автомобіль буде доступний в семи-і п’ятимісному виконанні.

Спортивний кросовер укомплектують 2,0-літровим двигуном BiTDI. Потужність агрегату складе 240 к.с. Двигун буде працювати спільно з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом.

Динамічні характеристики новинки поки не називаються. За попередніми даними, автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 6,5 секунди, а його максимальна швидкість складе 230 км на годину.

Раніше Skoda Kodiaq RS став найшвидшим семимісним кросовером Нюрбургринга. «Заряджена» модифікація автомобіля змогла проїхати коло по «Нордшляйфе» за 9: 29,84 хвилини. Кросовер чеського бренду пілотувала німецька гонщиця Сабіна Шмітц.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook