Автоновини Париж-2018

Kia представила 200-потужний Ceed нового покоління

Фото: Kia

Компанія Kia представила спортивну модифікацію моделі Ceed третього покоління, яка отримала назву ProCeed. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Парижі у вересні. Продажі машини в Європі почнуться в першому кварталі наступного року. Чи з’явитися модель на українському ринку поки невідомо.

Автомобіль зробили схожим на однойменний концепт-кар, який був представлений восени 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Перша назва Proceed використовувалася на тридверній версії моделі, від якої в компанії вирішили відмовитися після зміни покоління.

Від стандартного Ceed автомобіль відрізняється новими бамперами, іншими колісними дисками, спортивною вихлопною системою, спойлером і іншою оптикою. Довжина новинки становить 4605 мм. Таким чином, новинка стала більше ніж Ceed Sportswagon, однак кліренс у ProCeed був зменшений на 5 мм.

Модифікацію під назвою GT укомплектували 1,6-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном, віддача якого становить 204 кінських сили. Мотор працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

У гамму моторів версії GT-Line увійшли 1,0-літровий бензиновий агрегат з віддачею 120 к.с. і 1,4-літровий двигун потужністю 140 к.с. Крім цього клієнтам запропонують 1,6-літровий дизельний мотор. Потужність цього двигуна становить 136 к.с. Всі агрегати можуть працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим “автоматом” з подвійним зчепленням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook