Автоновини Париж-2018

Citroen анонсував прем’єру гібридного C5 Aircross

Фото: PSA Peugeot Citroen

Компанія Citroen підготувала гібридну версію свого флагманського кросовера C5 Aircross. Прем’єра концепту відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року. В майбутньому прототип повинен отримати серійну версію. Очікується, що така модифікація дебютує в 2020 року.

До складу силової установки C5 Aircross Hybrid увійшов бензиновий двигун PureTech з отдачею 180 к.с. і електродвигун потужністю 80 кВт. Сумарна потужність кросовера складає 225 к.с. Запас ходу на одній електротязі складає 50 км. Від звичайної електричної розетки акумуляторна батарея заряджається за ніч – від 4 до 8 годин. Всього водієві доступні три режими водіння – режим нульових викидів (ZEV), «Гібрид» або «Спорт».

Габаритна довжина флагманського кросовера Citroen становить 4,5 м, ширина – 1,84 м, висота – 1,67 м, а розмір колісної бази – 2,73 метра. Об’єм багажного відділення дорівнює 484 літрам. У нижній частині автомобіля використані фірмові повітряні капсули Airbump, покликані захистити кузов від пошкоджень при незначних зіткненнях.

Citroen C5 Aircross побудований на модульній архітектурі PSA EMP2, яка також використовується на Peugeot 3008. Кросовер став першою моделлю компанії з інноваційної підвіскою Progressive Hydraulic Cushions, де в амортизаторах додатково використовуються два гідравлічних стоппера – обмежувач ходу відбою і обмежувач ходу стиснення.

 

Список доступних допоміжних систем включає в себе адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки, функцію кругового огляду, систему стеження за «мертвими» зонами, а також функцію розпізнавання дорожніх знаків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook