Автоновини Тюнінг

Nissan Juke підготували до бездоріжжя

Фото: Autobot Autoworks

Філліпінскіе компанія Autobot Autoworks, що спеціалізується на модернізації позашляховиків, представила програму доопрацювань для маленького кросовера Nissan Juke. Новинка отримала назву Project Lady Bug – «Сонечко».

На автомобілі застосували модернізовану підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, додаткову пластиковий захист нижньої частини кузова, допоміжні освітлювальні модулі на даху і передньому бампері, а також бездорожні покришки.

Раніше стало відомо, що Nissan представить маленький кросовер Juke нового покоління протягом декількох наступних місяців, а його продажі почнуться в 2019 році. За неофіційними даними, другий «Джук» побудують на подовженій версії нового шасі «V», розробленого альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi. На даний момент ця платформа вже використовується на компакт-карах Renault Clio і Nissan Micra нового покоління.

У моторну гамму увійдуть 0,9-літрові трьохциліндровий і 1,2-літрові наддувні бензинові двигуни, якими зараз оснащуються Micra і кросовер Qashqai. Агрегати розвивають від 90 до 115 кінських сил. Крім того, буде доступний 110-потужний дизель робочим об’ємом 1,5 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook