Авто на єврономерах Автоновини

Істотне зниження акцизів: Власники автомобілів на єврономерах заручилися підтримкою у Верховній Раді

Восени ми будемо стежити за розглядом перспективного і дуже очікуваного законопроекту, який може істотно полегшити процес легалізації ввезених авто, пише Autocentre.

Історія з легалізацією ввезених в Україну автомобілів на єврономерах триває, чекаючи свого логічного завершення. Варто зазначити, що цей процес розвивається природним чином, в результаті всі сторони об’єктивно очікують адекватних реформ.

Незважаючи на деякі радикальні пропозиції, всі розраховують на створення комфортних умов для реєстрації ввезених з ЄС автомобілів і створення зручної і прозорої системи для полегшення процесу в подальшому. За інформацією AUTO-Consulting, власники автомобілів з європейськими номерами за літо провели роботу з депутатами і готуються восени виступити з підтримкою другого читання законопроекту №8487.

Повідомляється, що в період літніх канікул у Верховній Раді робочі групи власників таких автомобілів, не втрачаючи часу даремно, провели ряд зустрічей з депутатами, обговоривши поправки до законопроекту. Відомо, що запропоновані зміни помітно змінюють первісну редакцію законопроекту.

Народні депутати розглянули поправки і обіцяли їх підтримати, в той час як власники автомобілів на єврономерах готуються до проведення акції на підтримку законопроектів в день їх розгляду у Верховній Раді. На даний момент повідомляється про істотне зниження акцизів, запропонованих в першій редакції законопроекту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook