Автоновини

Дизайн серійного BMW M8 Gran Coupe розсекретили до прем’єри

Фото: Carscoops

У мережу витекли патентні зображення серійної версії BMW M8 Gran Coupe. Знімки чотирьохдверної модифікації відродженої моделі 8-Series були викладені в Facebook Ferd FanPage. Офіційна прем’єра новинки відбудеться в 2019. Основним конкурентом автомобіля називається Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe.

Судячи із зображень, Дизайн новинки запозичить основні стилістичні елементи у прототипу купе 8-Series. M8 Gran Coupe отримає трапецієподібні денні ходові вогні, агресивні кузовні елементи, великі колісні диски, дифузор і вихлопну систему з чотирма патрубками.

Технічні характеристики новинки тримаються в секреті. За неофіційними даними, автомобіль укомплектують 4,4-літровим битурбо мотором V8. Двигун буде працювати з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF і системою повного приводу. Як повідомляє Carscoops, до «сотні» автомобіль буде розганятися за три секунди.

Фото: Carscoops

Що стосується 8-Series, то продажі цієї моделі стартують в листопаді нинішнього року. Спочатку клієнтам запропонують дві версії автомобіля – BMW 840d xDrive Coupe і BMW M850i xDrive.

Купе комплектується трилітровою дизельною «шісткою», яка видає 320 сил і 680 Нм. Розгін до «сотні» – 4,9 секунди. Також доступний 4,4-літровий бензиновий двигун V8. Потужність агрегату становить 530 к.с. і 750 Нм. До 100 км / год машина з таким двигуном розганяється за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км / г.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook