Автоновини Військова техніка

Нова і цікава бронетехніка в Києві (фото)

Сьогодні, в Києві на Хрещатику відбулася репетиція військового параду, приуроченого до 27-ї річниці Незалежності України. Тут було чимало новинок бронетехніки, пише Autocentre.

Родзинкою військового параду, який пройде в Києві 24 серпня в Києві, стануть нові зразки озброєння – перш за все на колісних шасі. На репетиції, яка пройшла, можна було побачити дуже цікаві машини.

Перш за все відзначимо нову САУ «Богдана» на шасі автомобіля КрАЗ-6322 (6х6). ЇЇ відмінна риса – знаряддя калібру 155 мм (стандарту НАТО), а також дворядна бронекабіна для членів екіпажу.

Друга сенсаційна новинка – український оперативно-тактичний ракетний комплекс «Грім-2», побудований на оригінальному 5-осном шасі. Він розроблений КБ «Південне» і має діапазон дальності – 300 – 500 км.

На параді також покажуть і новий ракетний комплекс «Вільха» на шасі МАЗ-7310, який є розвитком РСЗВ «Смерч».




А ось і новітня РСЗВ «Верба» на шасі КрАЗ з дворядною кабіною. На параді кременчуцьким вантажівкам роботи вистачає – вони і ракети везуть і знаряддя різного калібру і, звичайно ж, працюють евакуаційними тягачами.

Також відзначимо кілька бронеавтомобілів «Варта» від компанії «Українська бронетехніка», оснащені переносними ракетними комплексами американського виробництва – Джавелін.

До речі, на параді покажуть багато автомобілів Hummer, в тому числі в нових виконаннях. По-перше, це автомобілі рухомої РЛС контрбатарейної боротьби (виробництва США) – машини представлені з причепами, і частина з них оснащена фургонами і складними локаторами. А по-друге, це санітарні автомобілі на шасі Hummer.

Учасниками військового параду також стануть Hummer c безпілотними літальними апаратами, які будуть представлені в двох типурозмірах.



Хрещатиком проїдуть і санітарні автомобілі українського виробництва – «Богдан-2251» .

З колісної бронетехніки також варто відзначити на параді машини «Дозор-Б», «Козак-2», КрАЗ «Спартан», а також БТР-3Е.

З гусеничної техніки варто відзначити новий український танк «Ятаган». Крім того, на параді у Києві візьме участь зенітний ракетний комплекс С-300ВМ на гусеничному шасі.

Будуть також показані і звичайні С-300 на МАЗ-7310, а також на причепах з сідельними тягачами КрАЗ-6446 (6х4).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook