Автоновини

Електричний гіперкар Mercedes показали на відео

Фото: Mercedes-Benz

Головний дизайнер компанії Mercedes-Benz Гордон Вагенер опублікував в своєму Instagram відеоролик, що дає уявлення про концептуальний електричний суперкар Aesthetics Progressive Luxury. Прем’єра автомобіля відбудеться на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч.

Одномісний прототип покликаний нагадати про знамениті гоночні автомобілі німецької марки 1930-х років, в тому числі, про Mercedes-Benz W125. У 1938 році на цьому автомобілі німецький гонщик Рудольф Караччіола встановив рекорд швидкості на землі, розігнавшись на автобані між Франкфуртом і Дармштадтом до 427,9 км на годину.

За попередніми даними, Aesthetics Progressive Luxury оснастять електричною силовою установкою нового покоління, яка буде продуктивніше тієї, що використовувалася на суперкарі SLS E-Cell. Такий автомобіль оснащувався чотирма електричними двигунами сумарною потужністю 750 к.с. і батареями на 60 кіловат-годин.

Восени на Паризькому автосалоні відбудеться прем’єра нового електричного кросовера Mercedes-Benz EQ C. Прототип такого автомобіля був оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 300 кВт (408 к.с.), розташованими на передній і задній осі. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook