Автоновини

Pininfarina анонсувала найпотужніший італійський спорткар в історії

Фото: Pininfarina

Кузовне ательє Pininfarina опублікувала серію тизерів і деяку технічну інформацію про електричний гіперкар PF0, який стане «найпотужнішим італійським спортивним автомобілем в історії». Автомобіль буде показаний 23 серпня потенційним покупцям в рамках Конкурсу елегантності в американському Пеббл Біч.

На зображеннях видно тільки два аналогових контролера, один з яких служить селектором драйверского режиму, а інший відповідає за управління трансмісією. Автомобіль отримає цифрову приладову панель, а також два великих дисплея з боків, куди будуть виводитися дані навігатора, відомості про роботу систем автомобіля та інша актуальна інформація.

За попередніми даними, Pininfarina PF0 укомплектують чотирма електричними двигунами, сумарна віддача яких становила 2000 кінських сил. Гіперкар зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за дві секунди, а його максимальна швидкість складе 400 км на годину. Запасу акумуляторів вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

Передбачається, що Pininfarina, яка тепер належить індійській Mahindra Group, випустить всього 150 подібних автомобілів. Продажі електричного гіперкара стартують в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook