Автоновини

Новий BMW Z4: перші офіційні знімки

Фото: BMW

У розпорядженні видання Autoevolution виявилися перші офіційні фотографії родстера BMW Z4 нового покоління. Публічна прем’єра автомобіля повинна відбутися до кінця 2018 року.

Як і передбачалося, серійний автомобіль в цілому вийшов схожий на однойменний концепт-кар, представлений влітку минулого року. На знімках видно великі колеса, супорти гальмівних механізмів синього кольору, патрубки випускної системи прямокутної форми, а також агресивний обвіс кузова.

Що стосується інтер’єру, то BMW Z4 отримає абсолютно нову повністю цифрову приладову панель, інтегрований в центральну консоль сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, а також бездротову зарядну станцію для мобільних гаджетів.

Родстер BMW Z4 розділить шасі з новим спорткаром Toyota, для якого відродять назву Supra. Німецькі і японські інженери ведуть спільну розробку платформи для спортивного автомобіля з 2014 року.

У лінійку двигунів увійде рядна трилітрова наддувна «шістка», віддача якої в залежності від ринку і модифікації буде варіюватися від 350 до 390 кінських сил. Крім того, буде доступна дволітрова «турбочетвірка» потужністю від 200 до приблизно 300 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook