Автоновини

BMW розповіла про нову 3-Series

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала тизери і назвала деякі технічні подробиці про модель 3-Series наступного покоління (індекс G20). Публічна прем’єра новинки, яка зараз проходить останні тести на «Північній петлі Нюрбургринга», відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

Центр тяжкості нового автомобіля в порівнянні з попередником зменшився на 10 мм, а по осях вийшов ідеальним- 50:50. Маса BMW 3-Series зменшилася на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшилася на 15-20%.

Нова 3-Series отримала повністю перероблену підвіску – седан стане першою серійною BMW, в якій застосували особливі «розумні» амортизатори, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини». У компанії відзначили, що подібне рішення здатне позбутися від вібрацій при проїзді нерівностей або при різких поворотах.

У лінійку двигунів увійде «абсолютно перероблений» бензиновий агрегат, який стане найпотужнішим чотирициліндровим двигуном в історії BMW. При цьому мотор вийде приблизно на 5% економічніше попередника.

Опціонально для новинки буде доступна переналаштована спортивна M-підвіска із заниженим на 10 мм дорожнім просвітом, задній диференціал з електронним управлінням, а також 18-дюймові алюмінієві диски.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook