Автоновини

Дизайн спортивного Ford Focus нового покоління розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

Компанія Ford вивела на фінальні тести спортивну модифікацію Ford Focus нового покоління з назвою ST. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль з часів випробуваня недалеко від Нюрбургрінга. Знімки, на яких, новинка прихована в мінімальному камуфляжі, були опубліковані виданням Motor1.

Судячи зі шпигунських фотографій, «заряджений» Focus буде відрізнятися більш агресивним дизайном. Хетчбек отримає нові бампери, інші повітрозабірники, дифузор і спойлер. За неофіційними даними, автомобіль отримає модернізовану гальмівну систему і систему переднього приводу.

Швидше за все, Focus ST отримає 2,0-літровий бензиновий турбомотор. Потужність агрегату складе 252 к.с. Агрегат буде працювати спільно з автоматичною коробкою передач.

Автомобіль будуть пропонуватися з незалежною задньою підвіскою. У список електронних «помічників» увійде адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і автоматичного старту, система дотримання рядності руху і розпізнавання дорожніх знаків, а також модернізовані адаптивні фари головного світла.

Прем’єра новинки відбудеться до кінця нинішнього року. Ціни на модель будуть оголошені пізніше.

Лінійка двигунів стандартної версії Focus четвертого покоління включає трициліндровий бензиновий мотор сімейства EcoBoost об’ємом один літр, доступний в трьох ступенях форсування: 85, 100 і 125 кінських сил. Крім того, доступні дві 1,5-літрові «четвірки», розвиваючі 150 і 185 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook