Автоновини Військова техніка

КрАЗ розсекретив нове військове броньоване шасі

Кременчуцький автозавод розкрив технічні характеристики шасі КрАЗ-63221 (6х6), яке лягло в основу новітньої САУ «Богдана». В основі новітньої САУ «Богдана» лежить шасі КрАЗ-63221 (6х6), укомплектоване 4-дверний п’ятимісною кабіною. Кабіна броньована – клас захисту не вказується. Є система опалення та кондиціонування, електрообігрів лобового скла і стекол дверей.

В інтер’єрі передбачено місце для додаткового обладнання: приладів спостереження і нічного бачення, приладів радіаційної та хімічної розвідки і контролю, радіостанції, предметів індивідуального захисту. В кабіні також розміщується боєкомплект (по числу місць в кабіні).

КрАЗ-63221 (6х6) укомплектований дизельним двигуном потужністю від 380 до 420 к. с. Шасі оснащено системою централізованої підкачки шин, шини до речі мають вставки Run Flat. У комплект також входять лебідка, світломаскувальне обладнання та фільтровентиляційна установка.

Виробник також заявляє і контрольний витрата палива – 37 л на 100 км. Виходячи з цього показника запас ходу складає 1200 км.

Новітню самохідну артилерійську установку «Богдана» – зі зброєю незвичного для нас калібру 155 мм (стандарт НАТО) показали на військовому параді в Києві 24 серпня 2018 року. Боєкомплект становить 20 снарядів. Є автоматизована система наведення і зарядки. Дальність ураження цілі при використанні спеціальних снарядів може досягати 50 – 60 км.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook