Автоновини Тюнінг

Brabus випустив 600-потужний Mercedes-Benz GLC

Фото: Brabus

Тюнінг-ательє Brabus представило програму доопрацювань для «зарядженого» кросовера Mercedes-AMG GLC 63 S. Новинка отримала 600-потужний двигун, обвіс з карбону і великі колеса.

У чотирьохлітровому битурбо моторі V8 застосували новий електронний блок управління, який збільшив тиск наддуву, а також поміняв настройки системи упорскування й запалювання. Віддача агрегату зросла з 510 к.с. і 700 Нм крутного моменту до 600 сил і 800 Нм.

Компактний кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,6 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 300 км на годину. Автомобіль отримав випускну систему з електроннокерованими заслінками, які дозволяють водієві змінювати гучність звучання випуску.

Плюс до всього, тюнери перенастроїли адаптивну пневматичну підвіску, завдяки чому дорожній просвіт зменшився на 30 міліметрів. Крім того, можна замовити 22-дюймові колісні диски, а також аеродинамічні елементи і вставки з карбону.

Раніше тюнінг-ательє Brabus представило доопрацьовану версію позашляховика Mercedes-Benz G-Class нового покоління, а також 125-потужний кабріолет Smart ForTwo, який випустять обмеженим тиражем в 125 екземплярів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook