Автоновини

У Великобританії відкриють перший в світі автомобільний курорт

У Великобританії незабаром планується відкрити перший в світі автомобільний курорт Bicester Heritage. За даними Automotive World, він буде розташований на території колишньої бази Військово-Повітряних Сил (ВПС). До складу комплексу увійдуть готель з 344 номерами, ресторан, бар, тренажерний зал, басейн і сауна. Також відвідувачам будуть доступні виставкові приміщення і спеціальний трек для автомобілів.

Готель спроектований британським дизайнером і автолюбителем Декстером Моріном. На даний момент комплекс вже став «будинком» для 35 компаній. Самі творці Bicester Heritage вже анонсували подальший розвиток автомобільного курорту.

«Ми дуже розраховуємо залучити любителів автомобілів, яким буде відразу доступний весь спектр послуг, пов’язаний з цією тематикою», – заявив керуючий директор Bicester Heritage Ден Ґеоґеґан.

Раніше стало відомо, що тестова траса і основний знімальний майданчик автомобільної телепередачі Top Gear на аеродромі Дансфолд в Сурреї буде демонтована, а на її місці побудують житловий комплекс на 1800 будинків. Проект нового комплексу під назвою Dunsfold Park, зокрема, передбачає будівництво 540 будинків за програмою «Доступне житло» для молодих сімей. Крім того, на місці треку будуть офісні будівлі, спортивні майданчики і медичний центр.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook