Автоновини

Honda представила оновлений HR-V

Фото: Honda

Компанія Honda представила рестайлінгову версію компактного кросовера HR-V. Йдеться про європейську модифікації машини, яка надійде в продаж в жовтні нинішнього року. Виробництво оновленого HR-V вже почалося, ціни на новинку будуть названі пізніше.

HR-V отримав інші бампери, нову решітку радіатора, 17-дюймові колісні диски і трохи змінену оптику. Ззаду з’явилася хромована окантовка ліхтарів. Клієнтам запропонують 8 кольорів забарвлення кузова, включаючи новий – Midnight Blue Beam Metallic. У салоні кросовера встановлюються нові сидіння і модернізована аудіосистема. Також інженери значно поліпшили шумоізоляцію Honda HR-V.

Кросовер запропонують з тим же 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 130 к.с., який працює в парі з механічною коробкою або «автоматом». Розгін до «сотні» у автомобіля займає 10,7 секунди.

Навесні наступного року машина отримає 1,5-літровий бензиновий двигун VTEC TURBO. Потужність цього агрегату поки невідома. Такий же мотор встановлюється на модель CR-V, де його віддача становить 175 к.с. Також буде доступний 1,6-літровий дизельний двигун.

Минулого місяця Honda удосконалила кросовер HR-V для північноамериканського ринку. Модель отримала модернізований варіатор, вдосконалену систему повного приводу, електричний підсилювач рульового управління і додаткову шумоізоляцію. Плюс до всього, кросовер вперше доступний з фірмовим набором систем безпеки Honda Sensing, який, в тому числі, включає адаптивний круїз-контроль, активну систему запобігання зіткнень, а також функцію дотримання рядності руху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook