Автоновини Військова техніка

Парад до Дня незалежності: в Міноборони показали Хаммери, КрАЗи та Т-84 “Ягуар” ( відео)

У репетиції взяли участь і ЗРК “Тор”, і українські бронемашини від КрАЗ, і новенька САУ “Богдана”, повідомляє Segodnya.

Міністр оборони України Степан Полторак 10 серпня перевірив готовність військовослужбовців і техніки Збройних Сил України до проведення параду 24 серпня в Києві на честь Дня незалежності України.

А на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, президент України, опублікував відео, в якому показана нова військова техніка. Всього в Параді з нагоди 27 річниці української держави візьме участь 250 одиниць техніки.

Деякі з них вже виставлені на озброєння української армії, деякі – ще проходять тести на полігонах. Репетиція параду пройшла на Житомирщині, недалеко від селища Озерне.

Перед міністром пройшли колони “Хаммерів” і українських бронемашин виробництва , зенітно-ракетні комплекси С-300В, самохідна артилерія на гусеничних шасі (на транспортерах) і новенька українська САУ “Богдана”, перші фото якої з’явилися в широкому доступі тільки сьогодні.

У свою чергу, позаштатний радник президента України Юрій Бірюков показав українські бронеавтомобілі КрАЗ “Спартан”, і російські зенітні ракетно-гарматні комплекси 2С6 “Тунгуска”, і українські ЗРК “Тор”. Також Бірюков показав експортну версію танка Т-84 “Ягуар”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook