Автоновини

Спорткар Alfa Romeo 8C перетворять на 800-потужний гібрид

Фото: Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo планує відродити знамениту модель 8C. Як повідомляє Carscoops, новинка отримає гібридну силову установку. За неофіційними даними, до її складу увійдуть 2,9-літровий бензиновий мотор V6 і електродвигун. Сумарна потужність машини складе близько 800 к.с. Розгін до «сотні» у спорткара займе всього 3 секунди.

Для порівняння, купе і родстери 8 ° C Competizione, що випускалися з 2007 по 2010 роки, комплектувалися 4,7-літровим 450-потужним двигуном V8 від Ferrari. Купе здатне набирати першу “сотню” за 4,2 секунди. Відроджений спорткар Alfa Romeo 8 C буде використовувати монокок з вуглецевого волокна. Очікується, що новинка буде випущена обмеженим тиражем в 1000 екземплярів.

Також в планах компанії Alfa Romeo відродити модель GTV. Ця новинка буде представляти собою двохдверну версію седана Giulia з 2,9-літровим мотором V6 і системою електричного наддуву, яка дозволить двигуну розвивати більш 600 кінських сил. Класична GTV, випуску якої завершився в 2005 році, комплектувалася 3,2-літровим V6 потужністю 240 сил.

Крім того, до 2022 року компанія Alfa Romeo повинна поповнити свою лінійку двома кросоверами. Раніше повідомлялося, що компанія веде розробку флагманського кросовера, який займе місце на сходинку вище моделі Stelvio.

Новинку оснастять гібридною силовою установкою, до складу якої увійде бензинова дволітрова наддувна «четвірка» і електрична система 48-вольт. Вседорожник, який буде конкурувати з Audi Q7, Volvo XC90, BMW X5 і Mercedes-Benz GLE, з’явиться після 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook