Автоновини Тюнінг

Brabus зробив новий Mercedes G-Class 500-потужним

Фото: Brabus

Тюнінг-ательє Brabus представило програму доопрацювань для Mercedes-Benz G-Class нового покоління. Позашляховик отримав більш потужний двигун, карбоновий обвіс кузова і додаткове обладнання.

Віддачу чотирьохлітрового бензинового твін-турбо агрегату V8 збільшили на 78 к.с. і 100 Нм крутного моменту – до 500 к.с. і 710 Нм. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 5,7 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 210 км на годину.

Покупці зможуть замовити новий капот з карбону, особливі алюмінієві колісні диски від 20 до 23 дюймів, випускну систему з нержавіючої сталі з більш гучним спортивним звучанням. Для оформлення салону запропонують кілька видів шкіри, алькантару, алюмінієві накладки на педалі, а також декоративні вставки з карбону і натурального дерева.

Раніше Brabus представив заряджену »версію кабріолета Smart fortwo, що отримала назву 125R. Новинку випустять обмеженим тиражем в 125 екземплярів. Brabus 125R отримав модернізований 0,9-літровий трициліндровий двигун, який видає 125 к.с. і 200 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Кабріолет здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 9,2 сек., а його максимальна швидкість дорівнює 175 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook