Автоновини Тюнінг

Brabus додав потужності кабріолету Smart

Фото: Brabus

Тюнінг-ательє Brabus представило «заряджену» версію кабріолета Smart fortwo, що отримала назву 125R. Новинку випустять обмеженим тиражем в 125 екземплярів.

Brabus 125R отримав модернізований 0,9-літровий трициліндровий двигун, який видає 125 к.с. і 200 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Кабріолет здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 9,2 сек., а його максимальна швидкість дорівнює 175 км на годину.

Інженери застосували вдосконалену підвіску зі зменшеним на 30 мм дорожнім просвітом, іншу випускну систему з трьома патрубками, а також 16- і 17-дюймові колісні диски з гоночними покришками Yokohama.

У Німеччині Brabus 125R обійдеться в 39 900 євро. Це можна порівняти з вартістю купе Mercedes-Benz C-Class, ціни на яке починаються від 40 406 евро.

Раніше стало відомо, що Smart стане повністю електричним брендом після 2020 року, німецька марка буде продавати тільки автомобілі, оснащені «зеленими» двигунами. Концерн Daimler має намір інвестувати в підприємство Smart у французькому Амбахе 500 млн євро. Ця сума піде на модернізацію заводу, де, в тому числі, налагодять випуск компактного електрокара Mercedes-Benz EQA.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook