Автоновини

Lamborghini анонсувала прем’єру надпотужного Aventador SVJ

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini опублікувала нове тізерне зображення надпотужної модифікації Aventador під назвою SVJ. На ньому показана частина кузова новинки, яка пофарбована в яскраво зелений колір. Автомобіль випустять обмеженою партією і представлять 23 серпня, повідомляє Carscoops.

У компанії пояснили, що абревіатура SVJ покликана нагадати про унікальну Miura Jota, яка в 1970 році була створена тест-пілотом італійської марки Бобом Уоллесом.

«Новий Lamborghini Авентадор SVJ підірве ваш розум. Залишайтеся з нами», – йдеться в повідомленні компанії у Facebook.

За неофіційними даними, автомобіль комплектується 6,5-літровим бензиновим двигуном V12. Потужність агрегату становить 760 к.с. Також машина отримає спеціальний комплекс під назвою Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA). У нього входить передній спойлер з керованими заслінками і активне антикрило. Вперше ця система була застосована на Huracan Performante.

Хоча новинка ще не була представлена офіційно, їй вже вдалося встановити новий рекорд Нюрбургрінга серед серійних автомобілів. Автомобіль зміг пройти коло знаменитої траси за 6 хвилин 44,97 секунди. За кермом італійського спорткара знаходився пілот Марко Мапеллі. До цього титул найшвидшого автомобіля належав Porsche 911 GT2 RS, який пройшов коло за 6 хвилин 47,3 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook