Автоновини

Cadillac випустить новий Escalade до 2020 року

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac планує випустити позашляховик Escalade нового покоління до 2020 року. Як повідомляє Cadillac Society, автомобіль суттєво зміниться зовні і отримає риси концепту Escala. Новинка отримає модернізований 6,2 літровий бензиновий двигун V8. Потужність мотора, швидше за все, перевищить 420 к.с.

Також позашляховик наступного покоління оснастять новим 4,2-літровим бензиновим двигуном, який зараз встановлюється на CT6 V-Sport. Його потужність становить 550 к.с. Мотор працюватиме спільно 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Також новий Escalade запропонують з гібридною силовою установкою. Однак всі подробиці про таку модифікації машини поки тримаються в секреті.

На початку цього року стартували продажі оновленого Escalade нинішнього покоління. Автомобіль доступний з 6,2-літровим атмосферним агрегатом V8 потужністю 426 кінських сил (раніше віддача цього двигуна була обмежена 409 силами). Мотор тепер поєднується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка прийшла на зміну 6-діапазонній трансмісії. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,7 секунди. Витрата пального в змішаному циклі становить 13,1 л на 100 км пробігу.

Плюс до всього, Cadillac Escalade отримав наве салонне дзеркало, куди виводиться картинка з камери заднього виду, що підвищує кут огляду водія приблизно на 300%. Крім того, для позашляховика стала доступна система автоматичного паркування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook