Автоновини

Випробування електричного кросовера Mercedes EQC показали на відео

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz провела випробування свого першого серійного кросовера EQC в гірському масиві Шварцвальд в Німеччині. Відповідний відеоролик був опублікований на YouTube-каналі німецького бренду. На даний момент інженери компанії побудували понад 200 прототипів автомобіля для випробувань в різних частинах світу.

Офіційна прем’єра новинки повинна відбутися у вересні нинішнього року. Основними конкурентами EQC стануть Audi E-tron, Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

Збирати машину будуть на підприємстві в американському штаті Алабама. Для цього на його модернізацію витратять близько одного мільярда доларів. На даний момент на заводі збираються моделі GLE, GLE Coupe, і GLS.

На відеоролику електричний кросовер прихований під камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що дизайн EQC буде нагадувати GLС. Кросовер побудують на нещодавно розробленій платформі Electric Vehicle Architecture (EVA). У конструкції автомобіля буде використовуватися високоміцна сталь і алюміній. Машина отримає нову систему проводки, яка дозволить перекидати на передню або задню вісь до 100% крутного моменту в разі потреби.

За неофіційними даними, новинку оснастять двома електромоторами. Розгін до 100 км / год у кросовера буде займати менше 5 секунд. Запас ходу новинки складе 500 кілометрів.

За попередніми даними, в нове електричне сімейство німецької марки увійде два седана, два кросовера, а також хетчбек, який зможе скласти конкуренцію BMW i3. Прототип останнього був представлений у вересні на Франкфуртському автосалоні.

Концепт першого електричного позашляховика Mercedes-Benz був представлений восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Прототип під назвою Generation EQ оснастили двома електромоторами сумарною потужністю 300 кВт (408 к.с.).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook