Автоновини Військова техніка

Нова техніка для армії успішно пройшла випробування (фото)

Фото: Командно-штабна машина на базі бойової машини піхоти

 Завершилися державні випробування нової цифрової версії командно-штабної машини для Збройних Сил України, пише Gazeta.ua

Члени комісії з військових зв’язківців і фахівці наукових установ, перевірили функціонування основного устаткування при різних умовах експлуатації, передає Український мілітаристський портал.

Фото: Командно-штабна машина БТР-4КШ на базі новітнього БТР-4

«Щоб наблизити ці випробування до реальних бойових ситуацій, на нашу вимогу, були залучени також представники підрозділів РЕБ і оператори БПЛА. Тестували абсолютно все: і ходову базу і апаратуру, і системи енергозабезпечення та систему життєдіяльності. Перевіряли кожен показник і норматив. За півроку випробувань КШМ пройшла весь спектр необхідних тестів в різних змодельованих ситуаціях », – розповідає підполковник Андрій Станіщук, який безпосередньо брав участь у випробуваннях.

Фото: Командно-штабна машина на базі БТР-3

Нова КШМ створена на одеському підприємстві ТОВ «ТелекартБрібор» в тісному тандемі з військовими вченими і має відразу 3 варіанти рухомої бази. Розмістили засоби радіо, супутникового, транкінгового, радіорелейного і дротового зв’язку, які здатні забезпечувати стійке, перешкодозахищеність управління частинами і підрозділами під час бойових дій, під час руху на марші і в умовах застосування противником засобів радіоелектронної протидії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook