Автоновини

Lexus привезе в Париж особливе купе LC

Компанія Lexus представила спеціальну версію купе LC під назву Yellow Edition. Прем’єра новинки, яка отримає особливе оформлення екстер’єру і додаткове обладнання, відбудеться в жовтні на Паризькому автосалоні.

Кузов автомобіля пофарбовано в ексклюзивний колір Flare Yellow. Крім того, купе отримало 21-дюймові алюмінієві колісні диски, а також вставки з армованого вуглецевим волокном пластику в даху і активному задньому спойлері.

В оформленні салону використовували алькантару, декоративні елементи жовтого кольору, а також контрастну прострочку на шкіряних сидіннях, передній панелі, рульовому колесі і центральному підлокітнику. Серед іншого обладнання: крісла з електричними регулюваннями в 10 напрямках, проекційний дисплей, а також аудіосистема Mark Levinson.

Нарешті, новинка у версії Sport + отримала систему рульового управління із змінним передавальним відношенням, диференціал Torsen, а також повнокероване шасі.

Lexus LC у виконанні Yellow Edition буде доступний як у версії LC 500 і також в варіанті LC 500h. Перший комплектується п’ятилітровим атмосферним агрегатом V8, що розвиває 477 кінських сил. Другий – гібридною силовою установкою, що складається з 3,5-літрового мотора V6, електричного двигуна і комплекту літій-іонних акумуляторів. В сумі агрегати видають 355 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook