Автоновини

Дизайн серійного кросовера BMW X7 розсекретили до прем’єри

Фото: Allthecars

У мережу витекли патентні зображення великого кросовера BMW X7. Знімки були опубліковані на бразильському сайті Allthecars. Судячи з них, новинка отримає дизайн в стилі прототипу Concept X7 iPerformance, який був представлений на торішньому автосалоні у Франкфурті. Автомобіль буде відрізнятися від молодших кросоверів BMW (X5 і X6) в першу чергу трирядним салоном, в якому можуть розміститися шість чоловік – по двоє в кожному ряду.

Великий кросовер побудують на модульній архітектурі CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7-Series нового покоління. З цієї ж моделлю у X7 будуть загальні дизельні і бензинові мотори, включаючи найпотужніший в лінійці V12. Точно буде і гібридна модифікація з силовою установкою від X5 xDrive40e з сумарною віддачею 313 кінських сил. Повнопривідна трансмісія – звичний xDrive останнього покоління.

Машину будуть збирати на американському заводі BMW в Південній Кароліні, де вже випускаються X3, X4, X5 і X6 для місцевого і багатьох експортних ринків. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться найближчим часом.

Основними конкурентами новики стануть Range Rover, Mercedes-Benz GLS, Audi Q7 і Cadillac Escalade. Баварці мають намір продавати по 45 тис. BMW X7. Як повідомлялося раніше ціни на машину можуть скласти близько 130 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook