Автоновини

Aston Martin створить екстремальну версію суперкара DBS Superleggera

Керівництво компанії Aston Martin розглядає можливість розробки екстремальної версії суперкара DBS Superleggera, який отримає більш потужний двигун і полегшену конструкцію. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Motoring.

Нова модифікація DBS Superleggera має отримати приставку AMR в назві – саме таке позначення використовувалося на колишніх хардкорних версіях моделей Vantage, Rapide і DB11.

За попередніми даними в конструкції суперкара використовують більше карбонових деталей, з якого, зокрема, виконають каркаси сидінь, капот і патрубки випускної системи. Віддачу 5,2-літрового бітурбо агрегату V12 збільшать до 750 кінських сил. Передбачається, що Aston Martin DBS Superleggera AMR зможе прискорюватися з місця до «сотні» менш ніж за три секунди, що дозволить йому конкурувати з Ferrari 812 Superfast.

Стандартний Aston Martin DBS Superleggera був представлений в червні. Купе укомплектували 12-циліндровим твін-турбо мотором об’ємом 5,2 літра, що розвиває 725 к.с. і 858 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,4 секунди, а його максимальна швидкість склала 340 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook