X

Opel показав дизайн своїх майбутніх моделей на відео

Фото: Opel

Компанія Opel опублікувала тизерний відеоролик нового концепту під назвою GT X Experimental. Прототип дасть уявлення про розвиток дизайну автомобілів бренду в майбутньому. В майбутньому GT X Experimental може отримати серійну версію, яка дебютує не раніше 2020 року.

У концепта відсутня звична решітка радіатора, що натякає на наявність електричної силової установки. Однак всі технічні характеристики прототипу поки тримають в секреті. Судячи з ролику, новинка буде представлена ??в кузові хетчбек. Машину оснастять світлодіодною оптикою, а також камерами кругового огляду.

Першим серійним автомобілем, який отримає риси прототипу, стане нова Corsa. Цей хетчбек, в основу якого ляже платформа наступного Peugeot 208,  з’явиться в 2019 році. У майбутньому у Opel Corsa з’явиться версія з повністю електричною силовою установкою.

До 2024 року Opel планує стати «зеленим автовиробником номер один в Європі». В рамках цієї стратегії німці збираються створити еко-модифікації кожної своєї легкової моделі, а також збільшити фінансування програм розробки гібридних, електричних і водневих машин.

До 2020 року в лінійці «Опеля» буде не менше чотирьох нових зелених автомобілів, включаючи гібридну модифікацію кросовера Grandland X і електричну Corsa.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post